Haber

BBP Genel Başkanı Destici’den depremzede ailelerini ziyaret edecek açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Devletimiz büyük ve güçlüdür. Bu musibetin de, bu musibetin de üstesinden hep birlikte geleceğiz. İnşallah yaralar kısa sürede sarılır.” terimleri kullandı.

Destici, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Kahramanmaraş’tan Mamak ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi’ne gelen Aksoy ve Karaoğlan’ın ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ailelerin sağlık durumları ve yıkılan evler hakkında bilgi alan Destici, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Alperen Ocakları arama kurtarma ekiplerinin depremin olduğu ilk gün bölgedeki çalışmaları takviye ettiğini belirten Destici, ikinci gün kendisinin de bölgeye gittiğini hatırlattı.

Depremin ardından tüm devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının bölgeye gittiğini kaydeden Destici, depremzedeler için BBP tarafından 318 tırın gönderildiğini söyledi.

“Bu milletin, Müslüman Türk milletinin en büyük özelliği yardımlaşma ve dayanışmadır. Allah bunu kaybetmesin.” Destici, sözlerini kullanarak hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Depremin açtığı yaraların kısa sürede sarılacağını ve hayatta kalanlar için gerekli işlemlerin yapılacağını kaydeden Destici, “Devletimiz büyük ve güçlü. Yaralar kısa sürede sarılacak. Elbette kaybedilen canlar geri gelmeyecek ama en azından yaralı insanlarımızın iyileşmesi için. Sizin gibi evini terk etmek zorunda kalan vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa yapılacaktır. evler” dedi.

Destici, parti teşkilatlarına depremzedelerin ailelerine yardım ve destek olmaları talimatını verdiğini vurguladı.

Deprem Mağduru Veli Can Karaoğlan, “Bu depremde milletimizin birliğini gördük, bileğimizin bükülmediğini anladık. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” söz konusu.

Depremzedeler Pakize Aksoy ve Abdurrahman Aksoy da ziyaretleri için Destici’ye teşekkür etti.

hazroajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu